Een stukje ontspanning, geluk en zelfverzekerdheid toevoegen, jouw dag beter maken, al is het maar een beetje, dat is waar ik het voor doe.
Ik vind ieder mens uniek, op zijn heel eigen manier. Ik wil je leren kennen zodat ik weet wat niet alleen jouw haar, maar ook wat jij nodig hebt; wat ik in mijn vakgebied voor jou kan betekenen.
Wens en advies, voor ieder persoon.
Iedereen in mijn stoel moet zich welkom, verwend en gehoord voelen.
Samen met Angela deel ik deze visie en dat resulteert in een hele fijne samenwerking waarin onze neuzen dezelfde kant op wijzen.

Toen ik begon aan de kappersopleiding viel voor mij alles op zijn plek. Dit is waarin ik wil groeien, dit is mijn passie en hier wil ik mijn deel aan toevoegen. Nadat ik tijdens mijn studie de beginselen van het vak geleerd had, heb ik in de 10 jaar erna heel wat ervaring opgedaan in verscheidene salons met steeds andere werkwijzen waarvan ik veel geleerd heb. Langzaam kwam ik bij het punt waar ik mij klaar voelde om mijn eigen visie door te zetten en begon als ondernemer.
Nu Angela en ik de handen in elkaar geslagen hebben drijft mij dit nog meer, wil ik mezelf nog meer ontwikkelen en dingen ondervinden want als team is alles leuker, vind ik persoonlijk!

Een vrolijk mensen-mens, een gemotiveerde, gepassioneerde haarstyliste die geen uitdaging uit de weg gaat, beleving heel belangrijk vindt en geïnteresseerd is in ieder individu.
Dit ben ik en hier sta ik voor, samen met Angela, dit is ons streven!

Amy`s specialiteiten : Extension, heren en dames knippen, High & lowlights, opsteken en make-up.

klik op de link en boek je afspraak bij amy

Portfolio Amy