keratine control service

Mooi glad en glanzend haar met een natuurlijke volume. Met de juiste verzorging blijft dit 5 tot 6 maanden in je haar. Na deze behandeling voelt je haar weer gezond en levendig aan. Na de behandeling wassen we het haar en föhnen zonder borstel. Het is bijna niet te geloven maar het is echt waar. De behandelingsduur is tussen 4- 6 uren, het is een zeer intensieve behandeling. D.m.v. een vrijblijvend intakegesprek kijken we naar de haardikte, dichtheid, lengte en kleurgeschiedenis zo kunnen we de juiste prijs bepalen.  Graag een intake gesprek? Plan zelf je afspraak.

Ervaring van klanten


Margreet:

Een fantastische keratine behandeling gehad bij Angela. Wat een geweldige ervaring. Angela is zeer kundig, ervaren en heeft een enorme passie voor haar vak. Ieder haartje maakt zij even belangrijk. Naast de prettige benadering was de behandeling intensief, maar zeer de moeite waard! Mijn haar voelt zo ontzettend zacht, is pluisvrij en glanst als nooit tevoren! Ik kan Angela`s werk en de keratine behandeling aan iedereen aanraden!

 

Linda:

Hier zijn je haren in goede handen! Er wordt rekening gehouden met je wensen en dit wordt aangevuld met goed advies. Gedurende de hele behandeling weet je precies waar je aan toe bent. Iedere stap, ieder product wordt toegelicht, je haar wordt niet gekleurd zonder haarbeschermer en zo hoort het eigenlijk ook! Ik ben fan!

altijd lang bezig met je haar? Bespaar tijd en ergernis na deze behandeling.

Wil je graag nog meer informatie? Lees dan ook eens onze blog over keratine doen of niet klik op Blog lezen.

Glans - pluisvrij - glad haar

Heb je interesse gekregen? Wij doen graag een gratis intakegesprek zodat we je haar kunnen beoordelen en een eerlijke prijs kunnen berekenen. Klik op afspraak maken en kies voor gratis intake keratine. Tot snel.