Wax weetjes

 Wil je ook graag 2 tot 5 weken van die vervelende haargroei af? En niet meer willen scheren zodat je huid niet meer kapot gaat en niet na 1 dag al stoppels krijgt.

 

Angela`s Hairstyle maakt gebruik van een superieure wax. Deze wax is super elastisch en hecht makkelijk aan kortere haren voor een glad en langdurig resultaat. Deze zijdezachte wax heeft voedende en verzorgende bestanddelen voor een comfortabele behandeling en geeft je huid een glad en zacht gevoel.

Is waxen hetzelfde als harsen? Absoluut niet, de speciale wax zorgt ervoor dat het aan de haartjes blijft plakken in plaats van aan de huid. Deze wax is veel minder belastend voor de huid.

 

Bye bye Scheren, Hello Waxen!

 

Waxen bij Angela`s Hairstyle is alleen voor dames en de minimale leeftijd van 18 jaar.

 

De 1e waxafspraak:

er wordt samen een korte vragenlijst doorgenomen, waarmee de huidconditie bepaald kan worden.

 

Wanneer NIET waxen:

vlak voor of tijdens de menstruatie, zwangerschap 1e 4 maanden, beschadigde huid, medicijngebruik Retin A, renova, differin, isotretinoin.

 

Gewenste lengte:

uw haar dient min. 0,5 cm te zijn en niet langer dan 1,5 cm. Is het haar te lang dan kan het afbreken en is het voor de huid gevoeliger.

 

Gebruik GEEN ... voor de behandeling:

deo, parfum, douchegel, bodylotion op het desbetreffende waxgebied. Dit voorkomt irritaties.

 

Na de behandeling GEEN ... :

- binnen 24 uur geen heet bad of hete douche en geen parfumerende producten

- binnen 48 uur  geen zon, zonnebank, sauna, hamam, zwembad, geen strakke kleding

- eerste 3 dagen niet scrubben.

 

Veel last van ingegroeide haartjes?

Start dan 3 dagen na de behandeling met scrubben (milde scrub).

 

Hoe vaak waxen? 

Na de  2de of 3de waxbehandeling zullen de haren 3 tot 5 weken wegblijven, afhankelijk van de snelheid van uw haargroei.

Doordat er steeds gewaxt wordt, beschadigt het haarzakje, waardoor het haar steeds langer wegblijft en zachter wordt. Om het beoogde resultaat te behalen adviseer ik u om tussen behandelingen door niet te scheren.

 

Brazilian wax, ben je zeer gevoelig voor pijn? 

Neem 30 min. voor de behandeling een paracetamol, dat vermindert de gevoeligheid.

 

WAXEN LIMBURG, ONTHAREN LIMBURG, HARSEN SITTARD GELEEN, HARSEN PARKSTAD, BRAZILIAN WAX GELEEN, BRAZILIANWAX LIMBURG, WENKBRAUW WAXEN

Aansprakelijkheid

Angela`s Hairstyle is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat Angela`s Hairstyle is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.