Angela`s hairstyle - eerlijk advies op zeer hoog niveau

 

 Tegenwoordig speelt je uiterlijk een steeds grotere rol. Je uiterlijk bepaalt hoe je je voelt, hoe je overkomt en heeft invloed op je zelfverzekerdheid, werk en/ of relatie. ‘Als je haar maar goed zit’ is niet zomaar een gezegde: jouw haardracht is belangrijker voor je zelfvertrouwen dan kleding of make-up. Je kunt andere kleding aantrekken en je make-up opnieuw doen. Maar als je zelf vindt dat je haar niet naar je zin zit, dan kan dat je erg onzeker maken. Hoe blijer je bent met je haar, hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt. Angela’s Hairstyle  geeft  je  daarom  een  sprankelende  look  waardoor  je  vol  zelfvertrouwen  de  deur  uitgaat.

 

Maak kennis met Angela Scheffer-Bloemers, een zeer creatieve kapster met een luisterend oor die streeft naar perfectie. Angela maakte van haar hobby haar beroep en werkt daarom met ongekend veel passie. Ze neemt veel tijd voor haar klanten en doet er alles voor om aan jouw wensen te voldoen. Wat Angela uniek maakt, is haar kennis over kleuren. Ze heeft ontzettend veel trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd. Door haar werkervaring en opgedane kennis is Angela van alle technieken en ontwikkelingen op de hoogte. Ieder mens is uniek en elke kleur dus ook. Kleuren worden daarom niet gekopieerd, maar op maat voor jou gemaakt. Zo geeft Angela je altijd een perfecte look die precies bij jouw past. De perfecte look creëer je natuurlijk niet zomaar. En al helemaal niet de perfecte haarkleur. Maar waarom Angela dat wel ‘zomaar even’ doet, is zeker te verklaren. We gaan terug in de tijd.

 

Een jaar na het openen van haar eigen salon, verhuisde in 2015 de salon van Born naar Munstergeleen. Dit was voor Angela een droom die uitkwam. Inmiddels is het vier jaar later en is Angela enorm gegroeid en staat regelmatig versteld over haar eigen kunnen. Maar uitgeleerd – ho maar. Angela blijft zich constant verbeteren om je te verzekeren van de perfecte coupe.

 

Angela’s Hairstyle staat voor kracht, stijlvol en kwaliteit. Kracht door middel van de juiste haarkleur, stijlvol door een kapsel dat bij jou past en kwaliteit door mooi glanzend haar.

 

Angela’s Hairstyle heet je van harte welkom.

 

Diploma’s, opleidingen en certificaten

 

2003 – Kappersdiploma
Allround kappersopleiding KCL-kappers College Limburg te Sittard. Angela leerde hier de basis kapperstechnieken.

2015 -  Wax Ontharingsdiploma 
Angela leerde hier de wax technieken. In de salon kunt u terecht voor gezichtsontharing.

2016 – Balayage training
Door deze module weet Angela perfect hoe ze een balayage moet toepassen. Balayage is Frans voor 'vegen en zo wordt balayage normaal gesproken dan ook ingezet. De kleur wordt met een kwast op het haar geveegd, waardoor er een zachte, subtiele overgang ontstaat.' Angela leerde deze technieken van de toonaangevende kleur- en make up artist Sonya Bloemhard via Pro Duo.

2017- Kerasilk Control
Hier heeft Angela alles geleerd over keratinebehandelingen. Een keratinebehandeling maakt je haar weer glad, pluisvrij, gezond en glanzend.

2017 - COLOR TECHNICIAN
Door deze specialisatie geeft Angela kleuradvies van wereldklasse. Kleurexpert Angela weet alles van producten, technieken én tools.

 

COLORANCE MASTERY
Door het leren van de meest uiteenlopende kleuroplossingen heeft Angela voor elke wens een oplossing. Van glansverbetering tot de meest spannende modekleuren én grijscamouflage.

 

TOPCHIC & NECTAYA MASTERY
Door het leren van ongelimiteerde kleurmogelijkheden, 100% grijsdekking en houdbaarheid weet Angela al haar klanten te verassen. Ze kijkt hiervoor naar jouw natuurlijke schoonheid om de perfecte haarkleur te vinden. Met de Topchic en Nectaya lijnen word je haar tot op de puntjes verzorgt.

 

BLONDE MASTERY
Door het opdoen van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om perfect blond te creëren, ben je met én voor blond haar bij Angela aan het juiste adres.

 

ELUMEN MASTERY
Door het ontdekken van eindeloze mogelijkheden om haar klanten te verbazen met duizelingwekkende glans, ongelofelijke houdbaarheid en gelijkmatigheid van een permanente kleur, heeft Angela haar salon uitgebreid met Elumen services. Door het creëren van uniek lichtinval ontstaat er een extra glans op het haar – meer dan normale haarkleuring

 

FOILING MASTERY
Door het leren van de klassieke techniek van highlighten met folies, weet Angela als geen ander om verschillende kleureffecten te bereiken en meer dimensie in je kleur te brengen.

 

2018 COLOR SPECIALIST
Door het bereiken van een hoog niveau van kleurkennis en -expertise, heeft Angela een oplossing voor elke mogelijke kleuruitdaging.

 

COLOR CORRECTION
Door de geleerde geavanceerde kennis en tools weet Angela elke kleuruitdaging om te zetten in uitstekende resultaten.

 

BLONDE SPECIALIST
Door deze module kan Angela blonderen en afmatteren op het hoogste niveau. Ook het herstellen van een foutieve behandeling (van een andere salon) behoort tot Angela haar mogelijkheden. 

 

CONSULTATION SPECIALIST
Angela kan door deze cursus diagnoses stellen en advies geven op hoog niveau. Van een kleurrecept tot behandeling.

2018 - COLOR DESIGNER
Door te leren over een breed assortiment kleurservices en technieken op maat voor elk klanttype, leeftijd en teint – heeft Angela zich bekroont tot een echte Color Designer. Ze zet geavanceerde technieken om naar kleurstatements.

 

ADVANCED GREY COVERAGE
Door deze cursus is Angela dé grijsexpert van Munstergeleen en omstreken.  

 

ADVANCED FASHION COLORING
Door middel van kennis en creativiteit heeft Angela ongelimiteerde mogelijkheden van modekleuren en kan kleurstatements voor haar klanten creëren met de meest ingenieuze tools.

 

ADVANCED GOLDWELL TECHNIQUES
Door de aangeleerde fenomenale kleurtechnieken en -services van Goldwell, laat Angela haar klanten met prachtige kleurresultaten naar huis laten gaan. 

 Essential Shapes 
 Contemporary Shapes 
 Advanced shapes
Angela heeft alle aspecten van het knippen geleerd. Ze is hierdoor op de hoogste van de nieuwste trends en weet alle kapsels te knippen. Ook weet Angela het haar meer volume te geven of weet hoe zij vol haar slanker doet ogen.

Klik op de link en maak je afspraak bij Angela