balayage

Balayage is een hele mooie techniek als je niet elke 4 weken in de stoel wilt zitten om je kleur bij te laten werken. We kunnen je eigen kleur laten aan de aanzet maar kunnen ook een kleur kiezen die bij je eigen kleur matcht. De kleur voor de lengtes wordt altijd van te voren besproken. Door de speciale 3d druppels kunnen wij heel veel mooie kleuren maken.

Wij gebruiken altijd haarbeschermers (bondpro) in ontkleuringen zodat het haar niet onnodig droog of gaat breken, onze prijzen voor balayage zijn ook altijd inbegrepen met een haarbeschermer.

Wij kunnen koude blond tinten maken zoals parel, as, icy, grey tinten maken of warme tinten goud, caramel, koper. Lees onze reviews van klanten

Samantha   raadt Angelas hairstyle aan.
31 augustus

Vandaag de nodige uurtjes bij Angela in de stoel mogen zitten voor een balayage. Eerst super advies gekregen over wat haar het beste leek en daarna de stoel in gegaan met een super geweldig resultaat 😍 Heel erg tevreden. Angela weet precies wat ze doet met een super resultaat!

Jaren geleden kwam Angela bij mij thuis om mij te knippen en gaf daarbij kleuradvies omdat ik altijd diep donkerbruin ben. Ik wilde zo ontzettend graag eens blonde plukjes en ook overal. Toen al adviseerde Angela mij om dat niet te doen. Mijn huidskleur is niet geschikt voor heel lichte tinten, van heel donker naar heel licht is te groot en meer van die goedbedoelde tips. Dus oke dan niet. Grmbl...
Op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik ‘vreemdgegaan’ en naar een andere kapper gegaan voor mijn zeer gewilde lichte plukken. 
Ja hoor geen probleem! Overall blonde plukken. Ik was er zo blij mee! Ondanks dat ik water voelde lopen over mijn rug tot aan de rand van mijn spijkerbroek en ik niet de volle minuten behandeling kreeg omdat het nu eenmaal sluitingstijd was. Eenmaal thuis: de plukken waren niet gelijk van kleur, zaten te veel in mijn gezicht en dus voor mij te zichtbaar en ook nog eens te licht, achter had ik panter-patroon en geen plukjes maar stroken geel-blond haar! Tot overmaat van ramp bleek dat straaltje water dat ik voelde lopen, ontkleuremulsie te zijn waardoor zowel mijn mooie blouse als mijn spijkerbroek ontkleurd werden! Na dit fiasco durfde ik geen enkele andere kleur meer dan mijn eigen diep donkerbruine haarkleur en zo verfde ik mijn grijze uitgroei elke 4/5 weken dan ook jaren lang bij. 
Angela was inmiddels haar eigen zaak begonnen en regelmatig kwam ze voorbij op mijn Facebook. Ze maakt echt mooie kapsels en kleuren en langzaam begon het weer te kriebelen. Voor de zomer maar eens een afspraak gemaakt voor een kleuradvies. Hmmmm mooie ideeen en ik zag het al helemaal voor me! Maar toch hè, de tijd en het prijskaartje hielden me tegen. Als alleenstaande mama moet je toch een beetje op de kleintjes letten.
En toen kwam de aanbieding van Angela: nieuwe techniek oefenen met kleuren voor Angela en klant krijgt 30% korting op de kleurbehandeling. Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd of dat dan misschien iets voor mij was? Ze stuurde me direct een paar voorbeelden van diverse kleuren die echt goed bij mij passen en ik was meteen verkocht. 
Wat een verademing om bij een professionele kapster te komen! Eerst samen de kleur bepalen: samen! Angela stelde voor om violet-achtige tonen te gebruiken. Dat was niet naar mijn smaak. Ze liet me nog drie stalen zien en we werden het eens over donker-parel-bruin. Ze vertelde me stap voor stap wat ze ging doen: een blondwash, een haarbeschermer, welke shampoo, welke druppels serum, welke conditioner, welke kleurverlenger. Alles legde ze haarfijn uit! Angela kijkt naar mijn haar, dikte, textuur, mijn gezichtsvorm en huidskleur. Aan de hand van al deze kenmerken geeft Angela een advies qua haarkleur en model. Ik heb mijn lesje geleerd.
Het was echt een beleving en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Jezelf gewoon eens goed laten verwennen door de zeer kundige Angela en met een mooi nieuw kapsel de deur uitstappen. En nu, twee weken later, ben ik nog steeds superblij met mijn haarkleur en krijg veel complimentjes. 
Alleen moet ik me misschien toch opgeven voor een workshop krullen maken met de stijltang van Angela, want ik kan er echt niks van...

Professionele haarproducten · Prachtige balayage · Topstilist · Gratis consult · Haarverfspecialist · Mooie aankleding
Chantal heeft Angelas hairstyle beoordeeld — 5 sterren
23 maart

Angela is een geweldige kapster met een visie! Ze is up to date met de nieuwste technieken en kan heel goed kleuren. Ze is de enige die ik mijn haar toevertrouw, voor en vooral nadat ik mijn haar weer terug heb na chemo. Ze heeft mijn haar zo goed verzorgt, dat ik in iedere fase een geweldig kapsel heb gehad en ik nu weer een prachtige bos gezonde krullen heb

 

Monique heeft Angelas hairstyle beoordeeld — 5 sterren
31 oktober

Angela is een vakvrouw in hart en nieren. Ze weet waar ze het over heeft qua knippen maar haar passie straalt van haar gezicht als ze je haar mag gaan verven. Sinds ik bij Angela ga heb ik niet meer na 3 weken een gelige waas!!