Zeg slap, beschadigd en futloos haar maar gedag

Met deze behandelingen zeg je slap, beschadigd en futloos haar gedag

 

Sta jij in de ochtend ook wel eens voor de spiegel met je handen in het haar? Heb je last van slap, beschadigd en futloos haar? Dan zijn mijn herstel- en/ of volumebehandelingen wat voor jou! 

 

 

De herstelbehandeling voor beschadigd en droog haar

 

 

Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen, zoals het kleuren en blonderen van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Daarnaast helpen hete stylingtools en overmatige blootstelling aan uv-straling ook niet mee. Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn hiervan het gevolg. Kies daarom voor deze speciale herstelbehandeling. De herstelbehandeling herstelt je haar van binnenuit. Tijdens deze behandeling maak ik gebruik de Goldwell Kerasilk Technology. Deze techniek bestaat uit drie krachtige ingrediënten die zich samen versterken. Het resultaat? Sterk, glanzend, en gezond haar.

 

 

De volumebehandeling voor futloos en fijn haar 

 

Is jouw haar fijn en futloos? Meestal is fijn haar genetisch bepaald en heb je meer losse haren. Dit kan zorgen voor piekerig en vet haar. Heel vervelend. Helaas kun je fijn haar niet dikker maken. Wat je wel kunt doen, is je haar zo goed mogelijk verzorgen om het een gezonde uitstraling te geven. Hiermee voorkom je dat je haar er sluik of futloos uitziet. Onze volumebehandeling is hiervoor uitermate geschikt. Deze volumebehandeling laat je haar voelbaar veel voller en gezonder ogen. Tijdens deze behandeling maak ik gebruik de Goldwell Kerasilk Technology. Deze techniek bestaat uit drie krachtige ingrediënten die zich samen versterken. Het resultaat? Sterk, glanzend, en gezond haar met volume. 

 

 

Behandelingen in de salon

 

 

Deze herstel- en/ of volumebehandelingen voer ik uit in mijn salon op afspraak. Vermeld bij het maken van een afspraak dat je interesse hebt in een van deze behandelingen en ik zal hiervoor voldoende tijd reserveren. Zo ben je verzekerd van een plekje én van mooi haar. De kosten in combinatie met een andere behandeling ligt tussen de €30 en €40. Dit ligt aan de lengte van het haar. Laat je de behandeling apart doen zonder combinatie behandeling dan betaal je €46/€56 dit ligt aan de lengte van het haar. 

 

 

Behandelingen thuis

 

Ik wil zoveel mensen helpen, dus kan je vanaf nu deze behandelingen ook thuis zelf doen. Bij aankoop van een behandeling krijg je een filmpje toegestuurd, zodat je weet hoe je de behandeling aanbrengt. Het is makkelijk aan te brengen vanwege de eenvoudige technieken. De thuisbehandelingen kosten tussen de €30 en €40 euro, dit ligt aan de lengte van je haar. Interesse? Laat het mij weten welke behandeling je wil en stuur een berichtje met een foto van de achterkant van je haar. Zo kan ik je een behandeling geven op maat. Elk haar is uniek, zo ook de behandeling! 

 

 

Wil je het effect versterken? Vraag dan een boosterpakket aan. 

 

Het boosterpakket is een pakket dat samengesteld wordt op de kwaliteit van jouw haar en wensen. Je kunt het boosterpakket zien als aanvullingspakket op de behandelingen. Via een videocall of een face-2-face gesprek, brengen wij jouw wensen en benodigdheden in kaart. Voor het boosterpakket kunnen wij geen vaste prijs hanteren, omdat wij niet van tevoren weten wat iemand nodig heeft aan producten. Na een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij je vertellen wat het pakket kost. Interesse? Stuur mij een berichtje en dan help ik je graag verder. 

 

 

 

Grote kleine lettertjes behandelingen 

 

De behandelingen blijven ongeveer 5-6 weken in het haar zitten. 

Enthousiast geworden en wil je de behandeling nog een keer laten uitvoeren? Laat er minimaal drie weken tussen zitten. 

Je kunt de twee behandelingen niet tegelijkertijd opzetten. Ik kan je adviseren met welke behandeling je het beste kunt beginnen.

Het product wordt op maat gemaakt. Je kunt het daarom niet terugbrengen.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0